Informatii la: 0742.073.187
Produse
Informatii
Branduri
Curs valutar
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Viziteaza site-ul Accesoriiavertizariluminoase.ro pe ShopMania
  

Cum cumpar-Termene si Conditii

Bine ati venit in magazinul nostru online! Va invitam sa vizitati sectiunile care va intereseaza si sa alegeti produsele dorite. Pentru a efectua o comanda exista 3 pasi simpli:
 
  
1.Plasarea produselor in cos:
 
Plasati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul "Pune in cos".
 
Pentru a schimba cantitatea produselor puteti completa alta cantitate si apoi sa apasati  "Actualizare cos".
 
Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati "CONTINUA CUMPARATURILE" iar pentru a plasa comanda apasati "Urmatorul pas".
 
Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.
 
 
2. Autentificare / Creare cont.
 
Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola.
 
In cazul in care deja nu detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate.
  
 
3. Finalizare comanda:

Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.
 
Va recomandam sa verificati componenta comenzii cat si pretul. Puteti alege o adresa alternativa de livrare cat si modalitatea de plata.
 
In cazul in care detineti un cod promotional pentru reduceri, tot aici puteti sa-l folositi!
 
In zona mentiuni speciale puteti completa toate datele pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi.
 
Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat care atesta inregistarea acesteia.
 

Succes la cumparaturi!
 
 
 

Folosirea acestui site ( magazine online) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru o mai buna colaborare si pentru evitarea oricaror neintelegeri recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. VAELART SERV SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.Intregul continut al site-ului imagini, texte, poze, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. VAELART SERV SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Preturile afisate nu includ cheltuielile pentru livrare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul.

Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare.
Livrarea produselor se face oriunde in Romania.

S.C. VAELART SERV SRL. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

S.C. VAELART SERV SRL. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. VAELART SERV SRL. care includ impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.

S.C. VAELART SERV SRL. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. VAELART SERV SRL. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. VAELART SERV SRL.Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

S.C. VAELART SERV SRL. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea informatiilor de pe site de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Societatea S.C. VAELART SERV SRL. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. VAELART SERV SRL. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.

S.C. VAELART SERV SRL. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste, informatia, continutul, imaginile, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

S.C. VAELART SERV SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

S.C. VAELART SERV SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri).

S.C. VAELART SERV SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

S.C. VAELART SERV SRL. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.Clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa vaelart@gmail.com

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, Judecatoria Focsani Jud Vrancea. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.


Garantia se solutioneaza la sediul S.C. VAELART SERV SRL. prezentat in pagina de contact prin repararea, inlocuirea sau rambursarea platii produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect , impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala, instrunctiunilor de folosire sau a certificatului de garantie, dupa caz si notificare in scris a defectului observat, documente justicative de montare, instalare a produselor in service autorizat ( deviz, factura, chitanta) . In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect ( 40RON / ora ).Nu se acorda garantie becurilor, ledurilor, neoanelor decat partilor electronice care dispun de buna lor functionare a acestora. Produsele pot fi testate de catre S.C. VAELART SERV SRL. in vederea expedierii la distanta evitand in acest fel defectele eventuale de fabricatie.

 

In cazul aparitiei unor probleme datorate transportului, probleme cu plata online sau ramburs ori dorintei clientului de a refuza comanda, toti utilizatorii magazinlui online au la dispozitie adresa de mail: vaelart@gmail.com pentru reclamatii, sugestii sau rezolvarea amiabila a oricarei probleme aparute.

Pentru medierea oricarei dispute referitoare la comertul la distanta aveti la dispozitie adresa de email vaelart@gmail.com Timpul de raspuns este de 24 ore.

S.C. VAELART SERV SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. VAELART SERV SRL, nu constituie acceptarea ferma a comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

 
Returul produselor
 
 

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene si abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform OUG 130/2000, cu modificarile in vigoare.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou  sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari, deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

 

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

  

Nu preluam coletele cu plata transportului la destinatie!

 

spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
anpc-sal

SOL
Website detinut de Vaelart Serv S.R.L., CIF: 35998729, Reg.Com: J39/301/2016