Informatii la: 0742.073.187
Produse
Informatii
Branduri
Curs valutar
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Viziteaza site-ul Accesoriiavertizariluminoase.ro pe ShopMania
  

Returul produselor

 

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene si abroga vechea ordonanta 130/2000,care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Vanzatorul va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform OUG 130/2000, cu modificarile in vigoare.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari, deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

 

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

 

Nu preluam coletele cu plata transportului la destinatie!

 

 
Produsele se vor expedia la adresa:
Destinatar :Vaelart Serv SRL- Sat Lamotesti Jud Vrancea str Calea Focsani nr 74 telefon 0742073187
Dupa recepționare vom verifica si returna in cont bancar contravaloarea produsului sau produsul la schimb.
️Taxele de expediție in cazul returului datorat solicitării clientului trebuiesc plătite de expeditor(comanda greșita de client,produsul nu se mai dorește,schimbare produs)sau se retine din suma datorata.
 
 
 
Formularul de retur se adăuga in colet impreuna cu produsul bine ambalat.
 
In cazul produselor defecte acestea trebuie sa fie insotite de documente justificative de montare in service autorizat RAR.
 
 
 

 

spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
anpc-sal

SOL
Website detinut de Vaelart Serv S.R.L., CIF: 35998729, Reg.Com: J39/301/2016